12 ting du må slutte å gjøre mot deg selv

1. Slutt å tilbringe tid med feile mennesker - Livet er for kort til å tilbringe med mennesker som suger energi og glede ut av deg. Hvis noen vil ha deg i livet, gir de deg en plass - ikke kjemp for plassen! Ta vare på de som står ved din side når du er på ditt verste - ikke når du er på ditt beste

2. Slutt å rømme fra problemene dine - Se deg i speilet, og ta tak i problemene! Det vil ikke være lett, men vi har de alle sammen og vi er ikke kapable til å kunne løse alle. Ingen er perfekte - men vi må se de fremfor å rømme fra de, og vi må tilpasse oss. 

3. Ikke putt dine egne behov i bakerste hylle - Elsk andre, hjelp andre, men ikke glem deg selv. Elsk deg selv og hjelp deg selv - gjør noe som betyr noe for deg.

4. Ikke hold fast i fortiden - Du kan ikke starte det neste kapittelet i livet ditt hvis du ikke slutter å lese det forrige! Legg fortid bak deg - det er mulig og det er lov. Alle har vi gjort noen feil i fortiden. Gå videre og forme heller din fremtid.

 

5. Slutt å være redd for å gjøre feil - Å gjøre noe, og ikke få det til er hundre ganger bedre enn å ikke gjøre noenting. Enhver suksess har mange feil bak seg - så hvert feilsteg leder mot suksess. 

6. Slutt å tenke at du ikke er klar - Ingen føler seg 100% klar når en utfordring kommer. De store mulighetene er ofte utenfor komfortsonen, du vil ikke være komfortabel i begynnelsen uansett. Så gå for det!

7. Slutt å klage og syntes synd på deg selv - Livets utfordringer er der for en grunn. For å endre veien du går på i en retning som er bedre. Det kan være tøft og vonde ting skjer. Men reflekter over hendelser som har skjedd og som du har kommet deg gjennom. Til syvende og sist har de tatt deg til et bedre sted. La andre og deg selv se at du er sterkere i dag enn du var i går.

8. Slutt å bære nag - Ikke lev livet med hat i hjertet ditt. Du ender opp med å skade deg selv mer enn de du hater. Tilgi de du trenger å tilgi. Å tilgi er ikke å si at det som skjedde er okei, men det er å la ting gå. Du bil bli 10 kilo lettere. 

9. Slutt å overse gleden i de små øyeblikkene - Nyt de små tingene, for en dag vil du se tilbake og oppdage at de faktisk var store ting. Den største og beste delen av ditt liv vil være små øyeblikkene du tilbringer med noen du er glad i. 

10. Slutt å late som ting er bra når det ikke er det - Det er greit å ikke ha det perfekt hele tiden. Noen ganger faller livet bittelitt sammen. Gråt det ut og svar "nei" når noen spør om alt er bra. Desto fortere du kjenner på følelsene dine, jo fortere kommer smilet tilbake. 

11. Slutt å bekymre deg så mye - Bekymring vil ikke ta bort morgendagens byrder, men den vil ta bort gleden du føler i dag. Når du stresser og bekymrer deg gjør du det alltid unødvendig. Hvis det ikke hjelper på situasjonen hvis du bekymrer deg eller hvis det ikke vil bety noe om et par år er det ikke verdt å bekymre seg over. Stress har en direkte negativ effekt på vår følelse av lykke og generell helse. 

12. Slutt å være utakknemlig - uansett om du føler deg bra eller dårlig, våkn opp hver morgen og vær takknemlig for livet ditt. Et sted der ute er det noen som kjemper for sitt. Ta vare på det og sett pris på det. Hver kveld når du legger deg, prøv å takke for fem ting du har å glede deg over i livet ditt, og du vil våkne opp lykkeligere. Fikk virkelig hjernen min til å tenke når jeg hadde lest disse 12 punktene. For helt ærlig, så gjør jeg alle de 12.  Skal virkelig begynne å tenke over disse punktene og få slutt på det!! Dette er ikke skrevet av meg, jeg fant dette på en annen nettside og hadde lyst å dele det med dere! 

18.06.2014 // 23:03 // KLÆR // Kommentarer (4)

Skrevet av Jannevibecke.blogg.no // 18.06.2014 // 23:08

Helt sant :) flotte ord som alle burde tenke over hver dag :)

Skrevet av Sandra Marie // 18.06.2014 // 23:13

So true!

Skrevet av Rebecca Askildsen // 25.06.2014 // 13:46

Sykt sant!!!

Skrevet av Veronica // 07.07.2014 // 21:48

såå fine ord og bra tips <33 tusen takk!
hits