25 mai
25.05.2014 // 23:18 // funfact // Kommentarer (14)

Funfact #2

Har aldri hoppet fra stupebrett

- Hahahahh litt sykt faktisk. Har seff hoppet fra en kai eller en bassengkant der det er under 1 meter ned til vannet. Har både høydeskrekk og er ikke så altfor glad i vann.

Spiste stearinlys 

- Når jeg var liten spiste jeg stearinglys. Så omtrent alle lysene hos mormor og morfar var det enten bitemerker på, eller så var nesten hele lyset vekke.

Mørkeredd og paranoid

- Jeg er veeldig mørkeredd og paranoid! Går jeg alene ute på kvelden, blir alle rundt meg automatisk gjort om til lovbrytere.. Hvis jeg ikke ser noen rundt meg, innbiller jeg meg alltid at det faktisk er noen bak meg som skal ta meg.

Skrev brev til læreren min

- På barneskolen husker jeg at jeg alltid skrev brev i skrivebøkene mine hvis det var noe jeg hadde i tankene. Hahah dette hadde jeg skrevet i 3 klasse

Sliter med å svelge tabeletter

- Har alltid hatt problemer med det.. Når jeg var mindre spydde jeg det bare opp igjen. Så ble jeg litt eldre og viste jeg måtte lære meg det. Fordi hver sommer måtte jeg ta minst 2 tabeletter om dagen. Da delte jeg de som oftest opp i 4 biter, eller måtte faktisk knuse de og spise noe samtidig!! Men nå er jeg heldigvis flinkere da, og klarer å svelge en sånn liten tabelett hvis jeg deler den i 2!! Wææ

Aldri brukket eller forstuet noe

- Vetsj om det er fordi jeg har vært jævlig heldig, eller om jeg er så pyse at jeg ikke har hatt sjangs til å brekke eller forstuet noe.

Likte alltid å kle meg ut når jeg var liten

- Hver gang jeg var med noen venner eller familie ville jeg alltid lage et skuespill eller danse. Omtrent alltid var jeg den som ville være gutten. Jeg og min storebror hadde også ofte show for mamma og pappa, og da brukte jeg alltid hans klær, mens han brukte mine.
22.05.2014 // 19:52 // funfact // Kommentarer (7)
hits