The boys who... #3

Hehehe ååå, elsker bare disse bildene!! Del 1 - HER -  Del 2 - HEREr ikke jeg verdens heldigste så vet ikke jeg, fordi jeg har en kjæreste som gjør alt det 

19.03.2012 // 13:45 // Videoer // Kommentarer (65)

4 ting dere kansje ikke viste om meg

 

Liker ikke tunneler

Hehe, dette er faktisk noe ingen viste om meg. Er ganske rart, og syntes det er flaut. Helt siden jeg var liten har jeg ikke likt tunneler. Når jeg var en liteen beebi begynte jeg å grine hver gang vi kjørte igjenom en tunnel. Jeg er jo veldig redd for mørket og har litt klaustrofobi. En tunnel er jo mørk og er fjell rundt det. Så kjenner ofte, spesielt hvis det er en tunnel jeg aldri har kjørt i før, at jeg får litt panikk.

Sliter med å svelge tabeletter

Driiiiiiiitkleint!! Har alltid hatt problemer med det.. Når jeg var mindre spydde jeg det bare opp igjen. Så ble jeg litt eldre og viste jeg måtte lære meg det. Fordi hver sommer måtte jeg ta minst 2 tabeletter om dagen. Da delte jeg de som oftest opp i 4 biter, eller måtte faktisk knuse de og spise noe samtidig!! Men nå er jeg heldigvis flinkere da, og klarer å svelge en sånn liten tabelett hvis jeg deler den i 2!! Hehe....Faktisk stolt over det..

Har aldri tatt solarium

Har fått mange spørsmål om hvorfor jeg er så brun når jeg aldri har tatt solarium. Skjønner det ikke helt selv. Har bare vært i syden 2 ganger i mitt liv. I vinteren i 9ende og høsten i 10ende tok jeg litt selvbruning, men den er jo vekke for lengst. Men jeg blee født med litt farge på kroppen, og når jeg soler meg, blir jeg veldig fort brun. Men lover dere, jeg føler meg som ett lik om vinteren!! Og jeg vurderer sterkt å ta sol snart. 

Dårlig selvtillit

Jeg har lenge sletet med dårlig selvtillit. Prøver å se meg selv i speilet og tenke at jeg er fin og slank, men da bare sammenligner jeg meg selv med andre jenter som er mye finere. Jeg har dager der jeg nesten ikke spiser noe i det hele tatt, og jeg føler jeg aldri blir tynnere uansett hva jeg gjør. 

Viste dere noe av dette ?

17.03.2012 // 13:42 // Videoer // Kommentarer (35)

A real friend.....16.03.2012 // 14:34 // Videoer // Kommentarer (32)

OUTFIT 150312

Dongeriskjorte - New Yorker 

 Bukse - Bikbok

Uggs - En skobutikk. Haha! Vet ikkee

Ring - New Yorker

15.03.2012 // 17:38 // Videoer // Kommentarer (25)

THATS SO ME


Det er helt sykt på alt du kan finne på teenagerposts. Er så mange bilder som passer rett og slett perfekt til meg! 

Kjenner du deg igjen av noen av bildene jeg samlett opp ?

14.03.2012 // 18:54 // Videoer // Kommentarer (39)

Away from you

07.03.2012 // 16:44 // Videoer // Kommentarer (45)
hits