25 mai
25.05.2014 // 23:18 // funfact // Kommentarer (14)

Funfact #2

Har aldri hoppet fra stupebrett

- Hahahahh litt sykt faktisk. Har seff hoppet fra en kai eller en bassengkant der det er under 1 meter ned til vannet. Har både høydeskrekk og er ikke så altfor glad i vann.

Spiste stearinlys 

- Når jeg var liten spiste jeg stearinglys. Så omtrent alle lysene hos mormor og morfar var det enten bitemerker på, eller så var nesten hele lyset vekke.

Mørkeredd og paranoid

- Jeg er veeldig mørkeredd og paranoid! Går jeg alene ute på kvelden, blir alle rundt meg automatisk gjort om til lovbrytere.. Hvis jeg ikke ser noen rundt meg, innbiller jeg meg alltid at det faktisk er noen bak meg som skal ta meg.

Skrev brev til læreren min

- På barneskolen husker jeg at jeg alltid skrev brev i skrivebøkene mine hvis det var noe jeg hadde i tankene. Hahah dette hadde jeg skrevet i 3 klasse

Sliter med å svelge tabeletter

- Har alltid hatt problemer med det.. Når jeg var mindre spydde jeg det bare opp igjen. Så ble jeg litt eldre og viste jeg måtte lære meg det. Fordi hver sommer måtte jeg ta minst 2 tabeletter om dagen. Da delte jeg de som oftest opp i 4 biter, eller måtte faktisk knuse de og spise noe samtidig!! Men nå er jeg heldigvis flinkere da, og klarer å svelge en sånn liten tabelett hvis jeg deler den i 2!! Wææ

Aldri brukket eller forstuet noe

- Vetsj om det er fordi jeg har vært jævlig heldig, eller om jeg er så pyse at jeg ikke har hatt sjangs til å brekke eller forstuet noe.

Likte alltid å kle meg ut når jeg var liten

- Hver gang jeg var med noen venner eller familie ville jeg alltid lage et skuespill eller danse. Omtrent alltid var jeg den som ville være gutten. Jeg og min storebror hadde også ofte show for mamma og pappa, og da brukte jeg alltid hans klær, mens han brukte mine.
22.05.2014 // 19:52 // funfact // Kommentarer (7)

TIVOLI

I går etter skolen stakk jeg, nathalie, frida, camilla og silje opp på jobben vi har fått på litt opplæring! Der lærte vi litt hvordan vi skal dekke på og av osv. Når vi var ferdig der tok vi buss til byn å møtte steffen og fredrik for å gå på tivoli! Jeg og steffen var bare med på 3-4 ting hahahah, mens de andre tror jeg faktisk tok alt.

Støtter brystkreft <333333333

20.05.2014 // 21:44 // 17mai // Kommentarer (4)

16 & 17.MAI

Håper alle sammen hadde en fin dag i går og koste seg masse med familie og venner! Jeg hadde det kjempe kjekt både den 16 og 17 mai. 16 mai startet med at jeg hadde laget frokost til mammaen min siden hun hadde bursdag. Deretter reiste jeg og 4 venninner som jeg skal ha russebil med opp på et jobb intervju å fikk en jobb! På mandag skal vi på opplæring for å lære oss å servere mat på bla. konfirmasjoner og bryllup. Når jeg kom hjem igjen spiste vi middag og seinere på dagen kaker og ferjet mamma. På kvelden stakk jeg til en venninne der mange gode venner var og festet!

På 17 mai var jeg først nede på skolen til lillesøskene mine. Etter det reiste vi ned til mormor der kusinen, fetrene og tanten min også var. Der spiste vi mat og kake. Når klokken var 8 stakk jeg og Fredrik til byen for å se i kiosker, fyrverkeriet og gå på tivoliet.

Hvordan var din 16 og 17 mai?

 

18.05.2014 // 16:29 // 17mai // Kommentarer (6)

SUMMER INSPIRATION

15.05.2014 // 21:09 // SOMMER // Kommentarer (11)

DAGENS 14.05

 

14.05.2014 // 21:37 // outfit // Kommentarer (7)

FAVORITT

Åååå dere alle MÅ bare se denne! Fikk tårer i øynene

13.05.2014 // 18:36 // Videoer // Kommentarer (9)

Sunny beach

Wæ no er det dødslenge siden eg har blogget så tenkte det var på tide. Begynte på en video med masse klipp fra sommeren og høsten, men sefølgelig ble pcen min ødelagt så jeg mistet alle bildene og videoene. Skal prøve å komme med litt innlegg innimellom! Siden sist har jeg fått meg jobb og gjort masse kjekt. Om bare 94 dager skal jeg til Bulgaria med 6 søte jenter. Da er jeg heldigvis fylt 18 år og vi skal være der i en uke på hotellet Tiara beach! Gleder meg allerede dødsmasse..

Skal du på noe ferie i sommer med venner eller familie? 

05.05.2014 // 18:17 // Videoer // Kommentarer (16)
hits