NOE AV DET SKJØNNESTE JEG VET

Satt og leste noen blogger i går, og plutselig kommer jeg over en blogg der han skriver om seg selv at han er homo. Jeg fikk tilfeldigvis innpå noen av innleggene hannes. At noen kan være så kalde å skrive ting som at han ikke er like verdt fordi han liker sitt samme skjønn, at han burde komme seg ut av landet vårt og at han var en skamm for Norge. Hva faen?!?  Jeg er stolt jeg! For at i Norge har mann faktisk lov til å like sitt samme skjønn, og at mange er så sterke og tørr å stille frem som den de er! Altså, det er jo ikke rart at det er mange som har problemer med å fortelle det til folk, når det er så mange som reagerer og mobber dem for det de faktisk er! 

Jeg har full respekt for de som er sånn, og noe av det skjønneste jeg vet er jeg ser bifile mennesker går rundt og kysser hverandre eller holder hender. Da blir jeg såå glad!!

Jeg begynner å smile når jeg ser sånt!! Seee så skjønt..

 

30.10.2012 // 19:45 // Videoer // Kommentarer (23)

Be strong with a smile

Tenk deg at du tar et fat ! Ops, du mister det på gulvet, så er det knust. Tenk hvor fort det gikk i stykker? Så tar du opp alle bitene, du prøver så godt du kan og lime dem sammen igjen. Det tar lang tid, det er veldig vanskelig! Når du er ferdig kan du se spor av hvor fatet var knust.. Sånn er det med mennesker også, det er raskt å ødelegge andre, og det tar tid å reparere skaden.. Du vil alltid sitte igjen med spor eller sår som viser hva du har vært igjennom! Så husk at et smil betyr ikke alltid at du er lykkelig og at alt er perfekt, men at du er sterk nok til å smile selv om det gjør vondt.
28.10.2012 // 21:42 // Videoer // Kommentarer (21)

INSPIRATION - STUDDED CONVERSE

Wææ det var jo litt kult da ??

25.10.2012 // 19:25 // Videoer // Kommentarer (14)

Hvordan behandle jenta si

♥ Vis at du er glad i henne!

Si at du er glad i henne eller elsker henne regelmessig. Det elsker jenter å høre! Å få høre at du blir elsket av den gutter du liker er rene himmelrike for jenter. Det er også viktig å vise at du er glad i henne foran vennene dine, at du kan leie og kysse henne offentlig. Da er du på god vei allerede! 

♥ Gi henne komplimenter!

Årh dette er så viktig. Jenter føler seg alltid bedre når den gutter man liker sier noe fint til henne.

♥ Du må tørre å ta på henne!

En gutt må tørre å holde rundt jenten sin, holde hender osv. Og ikke bare mens dere er alene. Vis at du tar vare på jenten din, at du koser med henne og gir henne masse kjærlighet.

♥ Vis at du tenker på henne!

Si at du har savnet henne med en gang du har henne i armene dine, eller send henne melding om du ikke har sett henne på lenge. Og ikke tenk på om du maser eller plager henne - du er jo gutten hennes! En ting dere bør vite om jenter, er at jenter gjør det oftere slutt hvis det virker som om de ikke tenker på dem, og ikke fordi dem er plagsomme!

♥ Ikke prøv å gjøre henne sjalu på noen som helst måte!

Ikke spørr: "Ble du sjalu nå?" Hun svarer garantert nei! Men hun blir det. Det er ikke noe særlig å prøve og gjøre kjæresten sin sjalu. Jenter misliker dette sterkt!

♥ Kyss henne masse!

Kyss henne hver gang du har sjangsen. Kyss henne i alle upassende situasjoner også. Og gutter, et kyss er ikke bare et kjapt kyss også bare gå vekk. Da føler jenten seg som om hun bare er noen som skal oppholde han mens han kjeder seg eller noe. Det skal skje sakte. Gå sakte mot henne og kyss henne lenge! Stå der en god stund og se henne inn i øynene. Og hvis dere krangler eller diskuterer, kyss henne spontant!

♥ Bli også venn med vennene hennes!

Liker du jenta hjelper det ikke bare å være snill og vennelig mot henne. Du må også være det mot hele vennegjengen. Fordi i bunn og grunn er det de som påvirker henne og valgene hennes mest!

♥ Kom til henne når hun er syk! 

Er hun syk - ta med en film og se den med henne! Men ikke si ifra at du kommer, da ødelgger du alt. Plutselig bare kommer du på døren! Da blir jenten garantert glad resten av dagen!

♥ La hun få/låne en av skjortene/hettegenserne dine!

Det er så søtt!! Vi jenter er ikke så veldig flinke til å spørre om vi kan få låne gensere av kjærestene våre, så da må du som gutt passe på at hun får lånt en.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 

23.10.2012 // 21:06 // Videoer // Kommentarer (57)

A boy has no idea

17.10.2012 // 16:52 // Videoer // Kommentarer (31)

Day 3 - Favoritt Serie

Har bare sett 3 serier, true blood, vampire diaries og gossip girl. Holder nå på med True Blood og tror det er den jeg liker best! Utrolig spennende og gøy :-D

Har du sett True Blood? Hva er din fav Serie?

13.10.2012 // 19:18 // Videoer // Kommentarer (10)

If I had a star for every time you made me smile...

....I would be holding the night sky in my hand.

12.10.2012 // 16:00 // Videoer // Kommentarer (7)

BESTE11.10.2012 // 20:44 // Videoer // Kommentarer (15)

Day 2 - Noe du gruer deg til

Er noe jeg gruer meg ganske mye til, men gleder meg også kjempe mye! I november skal jeg være hårmodell for VISIT your hair og må da gå catwalk. Wææ, kommer til å bli skummelt.Noe du gruer deg til? 

02.10.2012 // 10:36 // Videoer // Kommentarer (28)

2 år siden

Tiden går så alt for fort! 2 år siden nå farfar. savner deg sånn

 / innlegget er stengt for kommentarer 

01.10.2012 // 20:07 // Videoer // Kommentarer (0)

Day 1 - Dine 3 yndlingssanger akkurat nå

Bestemte meg i går kveld at jeg skulle begynne med sånn day 40. Så slipper jeg å slite med hva jeg skal blogge om hver dag..

Hører på gange mye forskjellige sanger for tiden, men mine 3 favoritter må være:

 James Morris - I won't let you go

 

Cody Simpson - Wish U were here Feat. Becky G 

  

Charlene Soraia - Wherever you will go

01.10.2012 // 13:06 // Videoer // Kommentarer (5)
hits