God nyttår!

Håper dere får en fin kveld, og koser dere masse!!


Videoen kommer nokk ikke før i morgen fordi pcen min ligger hos mamma!

31.12.2011 // 19:40 // Blogg // Kommentarer (6)

Utfordringsvideo kommer imorgen

Sitteer å redigerer videoen....Er ikke verdens beste redigeringsprogram, så taar litt tid.

 

Inlegget er stengt for kommentarer

28.12.2011 // 19:09 // Blogg // Kommentarer (0)

Photoshoot

27.12.2011 // 23:02 // Blogg // Kommentarer (14)

Må gjøre video med Emilie

Heyhey! Imorgeen skal jeg til emilie og overnatte hos henne, så vi tenkte at vi skulle lage en mågjøre video. Vi kommer til å spille den inn imorgen, og den kommer sikkert ut på onsdag. Så da er det bare å fyre løs med mange forslag!26.12.2011 // 13:09 // Blogg // Kommentarer (43)

1.Juledag

Nå sitter jeg her å spiser snop fra julesokken! Får snart besøk av farmor og tante. Helt siden jeg var liten har vi reist ned til mormoren og morfaren min å spist mat 1.juledag. Nå er morfaren min død, og foreldrene mine skilt. Og denne uken eer jo hos pappa. Så har blitt en helt anderledes jul! Men den har vært koselig, og jeg fikk kjempe masse fint igår. Hvis jeg får tid kan jeg ta bilde av noen av tingene å ligge det ut ikveld

 

 

Kvalitet og null sminke. Hehh


- Fikk du mye fiiint igår?

25.12.2011 // 15:25 // Blogg // Kommentarer (6)

God jul!

Håper alle får en fin kveld, og koser dere masse!
24.12.2011 // 17:35 // Blogg // Kommentarer (13)

Null julestemning

Er utrolig dumt når jeg tenker at det er jul imorgen og jeg har ikke fått noe julestemning. Jeg har jo vært med på å pyntet julepynt, bakt, pyntet pepperkakehus, julekalender, vært ute i snøen, pyntet juletreet og alt annet jeg pleier å få julestemning av. Tiden har gått så fort, og føler vi begynte med julekalenderen allerede i går. Sånn var det ifjord også.


Et hjerteee. Mehe

 

- Har du fått julestemning?

23.12.2011 // 23:15 // Blogg // Kommentarer (6)

Høydepunkter fra 2011 - DEL 1

Siden det snart er ett nytt år tenkte jeg at jeg skulle blogge noen av høydepunktene mine i 2011! Sånn at det ikke blir så mye å bla ned ogsånt tenkte jeg at jeg skulle ha 2 deler. Denne delen er det begynnelsen av vinteren i 2011, våren og begynnelsen av sommeren. Del 2 er det slutten av sommeren, høsten og slutten av vinteren i 2011. Hihi

Begynnelsen vinter 2011 -

Hyttetur med familie

 

Vår 2011 -

Konfirmasjoner

 

Venner

St. Hans

 

Bursdagsbesøk

Siden bestevennen min ikke kunne komme lagde hun en overaskelse. Mehe <3

Begynnelsen av sommeren 2011

Årets første bad

Tur på fjelleeeet

Sverige tur

 Skal prøve å få ut DEL 2 imorgen!

- Hva er dine høydepunkter fra 2011?

21.12.2011 // 13:49 // Blogg // Kommentarer (9)

VIDEO: MÅ GJØRE

Skulle egentlig komme en annen video igår, men jeg har ikke plass på dataen min til å lage flere videoer, så jeg må slette ting først. Hah.. Men jeg så tilbake på noen videoer som jeg og en vennine lagde for over 1 år siden! Så teeenkte dere kunne få se de. Hahaha

Nr.1

NR. 2

19.12.2011 // 14:44 // Blogg // Kommentarer (13)

VIDEOBLOGG

Heeeii. Sorry for dåårlig blogging! Har muntlig tentamen i morgen, så jeg har ikke fått blogget. Holder foresten på å redigere en video til dere! Skal prøve å få den ut lørdag kveld eller søndag! :- D

 Innlegget er stengt for komentarer

15.12.2011 // 20:40 // Blogg // Kommentarer (0)

ALL I WANT FOR CHRISTMAS IS YOU

Er ikke han bare heeerlig?

13.12.2011 // 21:20 // Blogg // Kommentarer (21)

Smoothie oppskrift

Heisann! Jeg tenkte at jeg skulle dele en god oppskrift med dere. Jeg er ikke så veeldig glad i smoothie, men denne syntes jeg var drit god : -D Det eneste du trenger er:

Rød appelsinjuice

Også mango, ananas og banan.

Du kan være like lur som meg og kjøpe en ferdigpakke. Hehehe

Også heller du juicen oppi! Jo mindre juice du tar, jo mer slush aktig blir det.

Ogsååå blander du

 

12.12.2011 // 14:04 // Blogg // Kommentarer (29)

VIDEO: Italia - Sommeren 2011

- Hvor var du i sommer? Savner du det?

11.12.2011 // 19:05 // Blogg // Kommentarer (36)

Norsk tentamen: Et vendepunkt i livet mitt

Det var en varm sommerdag i Juli. Fuglene sang, solen skinte og alt var fantastisk. Denne dagen skulle jeg, mamma, pappa og min storebror på middagbesøk til mormor og morfar. De bodde bare femten minutter unna oss. Vi spiste mormor's hjemmelagde kjøttkaker med deilig brun saus som var alle sin favoritt matrett! vi hadde spist samlet alle seg i sofaen på stuen fordi det var noe morfar og mormor ville fortelle oss. Da kom den forferdelige nyheten. Nyheten som fikk oss sjokkert. Den nyheten som forandret alt. Morfaren min hadde fått kreft i lungene. Da var han bare 60 år. Jeg skjønte ikke så mye, jeg var 8 år gammel, men jeg skjønte at det ikke var bra.

Det gikk ett år og morfaren min skulle oppereres. Vi alle var spente, og håpte selfølgelig på det beste. Alt gikk kjempe bra under operasjonen, og etter noen måneder fikk han vite at kreften hans var vekke. Han var en av få som ble kvitt kreften etter kort stund. Da to år hadde gått hadde han fått kreft igjen og han hadde vært på flere operasjoner. Da var han blitt 63 år gammel. De årene tilbringte vi masse tid sammen. Bla. jeg, min bror, morfar og mormor reiste til Stavanger på bobiltur i en langhelg. Morfaren min var fra Stavanger så vi besøkte litt slektninger. Dagen før vi reiste hjem igjen reiste vi til en park i Stavanger som het Kongeparken. Der var det karuseller, berg og dal baner å masse fritidsaktiviteter. Morfar ble med på alt med meg og min bror. Jeg kommer aldri til å glemme den gøye langhelgen. Det vi ikke visste var at det var den siste turen som bare jeg og min bror hadde med Morfar.


Flere år gikk. Han fikk beskjed av legene at kreften hans var vekke, men etter noen måneder fikk han den igjen. Han måtte oppereres. Sånn fortsatte det noen ganger. I 2009 fikk han kreft i urinblæren. Når han opererte da fikk han en utlagt tarm med "pose på magen". At det var en utlagt tarm vil si at han ikke hadde tarm inni magen, men den var utenpå. Posen som var på magen var tarmen hannes. Den måtte han ha for resten av livet. Påsken 2010 var morfar og mormor med på campingen vår. Det var kjempekos! Vi spiste middag sammen, lo og snakket. Når det var begynt å bli mørkt, og de minste ungene på campingplassen hadde lagt seg, gikk jeg, min bror og morfar bort på trampolinen. Jeg prøvde å få han til å være med, men morfar hadde aldri hoppet på en trampoline. Selvom han aldri hadde gjort det, gikk han på trampolinen og begynte å hoppe. Jeg og broren min lo. Tror aldri jeg har ledd så mye før. De hadde med seg bobilen sin. Om kvelden når vi skulle legge oss gikk jeg inn til de og sov. Jeg hadde det alltid så koselig sammen med de.

21.november.2010 var den nye timen morfar hadde fått på sykehuset. Da skulle han operere vekk kreften, igjen. Han hadde operert så mange ganger at jeg ikke engang tenkte tanken på at det kunne skje noe gale. Fordi alle operasjonene ble vellykket. Jeg husker fortsatt kjempegodt dagen før han skulle operere. Da sto han nede i døren med Mormor. Jeg ønsket han lykke til og sa hade til han. Hade for siste gang.

4 dager etterpå lå han fortsatt på sykehuset. Alt gikk bra med han, men han hadde ikke våknet ordentlig enda. Den kvelden kom pappa opp til meg på rommet og sa at morfar hadde fått indreblødninger. Han måtte opereres igjen, men han trodde alt skulle gå bra. Når jeg skulle legge meg kjente jeg en ekkel følelse inni meg. Akkurat som om noe vondt skulle skje.. Jeg ble vekket av pappa tidlig på mordningen. Det var fredag, siste skoledag før helgen. Pappa var helt stille den morningen. Jeg kledde på meg, stelte meg og hoppet i bilen. Broren min kom litt etter. Når jeg satt foran i bilen så pappa trist på meg. Jeg så i øynene at noe hadde skjedd. Da kom ordene. De ordene jeg aldri ville høre. "Morfar er død". Jeg kjente kroppen min begynte å skjelve og tårene mine trilte. Det kunne ikke være sant.

Pappa kjørte meg og broren min ned til mormor der mamma også var. En måned før dette skjedde døde farfaren min. Den dagen morfar døde skulle jeg egentlig reist til byn og farfaren min skulle bli begravd. Han ble begravd mye senere siden han ble kremert. Den dagen var jeg bare hos mormor. Vi tente ett lys for de begge. Begravelsen til morfar var en uke etter. Den var fylt med kjempe mange fine blomster, fine mennesker og sangen som ble spilt het Tears in heaven av Eric Clapton. Morfar skulle hatt vært der å sett så fint det var!

På lørdag den 26.11.2011 er det ett år siden morfar gikk bort. Det føles som om det skjedde igår, men det føles som evigheter siden jeg så han. Jeg savner klemmene, latteren hannes, alle de gøye og sprøe tingene vi fant på sammen. Jeg prøver å besøke graven hannes så ofte som mulig. Det er tungt å vite at jeg ikke kommer til å se han igjen og at han ikke er her, men han vil alltid være i mitt hjerte. Å få vite at morfaren min ble tatt ifra meg var ett stort vendepunkt for meg. Han ble bare 66.

Du måtte slippe taket selv om du skulle holde på så lenge. Det er ikke en dag jeg ikke tenker på deg, og på hvordan du var så sterk.

 

10.12.2011 // 16:37 // Blogg // Kommentarer (46)

Tatovering!

Når jeg var i Italia i sommer tok jeg noe som kalles tattoo henna. Var sånne folk som gikk rundt på stranden og spurte oss om vi ville kjøpe ting eller ta tatoveringer osv. Det kostet under 20 norske kroner for bare et ord! Og det holdt i flere uker. Etterhvert når den begynte å gå av tegnet jeg bare med tusj over, hihi. Men nå er den helt vekke :-( Har utrolig lyst til å ta en ekte tatovering en dag! Ikke snakk om store greier liksom. Bare ett ord, eller bilde av en ting som betyr noe for meg.Har du lyst på tatovering? Eller har du?

Fikk foressten norsk tentamen igjen idag. Nevnte for noen uker siden at jeg kansje kunne dele den her på bloggen. Så ja, jeg skal prøve å få tid til å ligge den innpå her iløpet av helgen!

Drømmer du om en jobb innenfor styling og fashion? Sjekk ut videoen om Adam og Eva Skolen nedenfor!

Klikk her for konkurransen hvor Adam og Eva deler ut produkter til 50 bloggere!

09.12.2011 // 16:19 // Blogg // Kommentarer (20)
Stikkord: adamkonk

A cup of cocoa

Det er utrolig mye positivt med vinteren! Noe av det beste som jeg syntes er etter jeg har vært ute i kuldegrader å sitte seg ned foran peisen med en kopp kakao!

05.12.2011 // 16:40 // Blogg // Kommentarer (16)

RESPEKT

Jeg måtte bare dele denne videoen til dere! Får så vondt av han, og det er helt forferdelig at noe sånt skjer i verden.

Selv de minste ord gjør skade, så vær klar over hvordan dere handler. Om det ikke har noe å si for dere, har det hele livet å si for andre

04.12.2011 // 15:39 // Blogg // Kommentarer (20)

Dag 11: 10 ting du kanskje ikke visste om meg

1. Når jeg var 5 år hadde jeg hår ned til rumpen (på bildet under hadde jeg akkurat klippet meg)

2. Jeg har aldri tatt solarium

3. Jeg er veldig følsom, og griner lett.

4. Jeg er utrolig vimsete, og mister/glemmer ting daglig.

5. Jeg er LIVREDD for edderkopper, hvis jeg ser en, så føles det ut som at hjertet mitt hopper ut at brystet.

6. Helt siden jeg fikk i 1 klasse har jeg skrevet sanger, og drømmen min før var å melde meg på mgp jr.7. Jeg elsker Pepsi Max!!

8. Jeg har aldri likt hester. Sorry til dere hestejenter, men hester er store og skumle.

9. Jeg har piczo - http://x-brannfan.piczo.com Heheh sist gang jeg ordnet på den var i 2009, så er ganske gamle bilder. Passordet for å komme innpå siden er: amanda  :P:P

10. Når jeg ble født hadde jeg svart hår og mørke øyne. Sykt rart egentlig. Fordi nå har jeg lyseblå øyne og lysebrunt hår.


Visste du noe av det?

03.12.2011 // 17:52 // Blogg // Kommentarer (32)

Header vs header

Heihei. lina vennen har laget 2 headere til meg og jeg klarte ikke å bestemme meg hvilke jeg skal bruke! Så trenger deres hjeelp.


NR. 1


NR.2
Følte denne passet best pga. det er vinter :-D

02.12.2011 // 19:19 // Blogg // Kommentarer (29)

1.Desember

Ahhh, er så deilig å tenke på at det snart er jul! Familien samles, spiser god mat, åpner pakker og koser oss. Denne julen kommer sikkert ikke til å bli helt det samme for meg, fordi foreldrene mine er nå skilt. Men heldigvis skal de feire julen sammen dette året!

Akkurat nå venter jeg bare på at snøen skal komme, så jeg kansje kan få litt julestemning..

 

- Har du fått julestemning?

01.12.2011 // 14:07 // Blogg // Kommentarer (37)
hits